Kerttervezés

Tisztelt Ügyfelünk!

Használja ki új professzionális kerttervezési és tervezési szaktanácsadási szolgáltatásunkat, melynek segítségével a Nálunk vásárolt növényekkel és kiegészítőkkel megalkothatja álmai kertjét!

Több, mint 20 éves szakmai múlttal rendelkező tájépítész kollégánk a legapróbb fűszekertektől a több hektáros parkokig, a vázlattervektől a kiviteli terv szintig bármiben tud segíteni.

Álmodjuk meg közösen az Ön számára tökéletes kertet, melyben feltöltődhet testileg, lelkileg!

Kerttervezés
Látványtervek
Miért van szükség kerttervre?
  1.  Jó kert nincs tervezés nélkül, mint ahogy épület, fejlesztés, beruházás sem

  2. A kertre is érvényes a létezés örök hármas egysége: tervezés – kivitelezés – fenntartás; ezek egymástól el nem választhatók, sorrendjük nem cserélhető fel és el nem hagyható egyik elem sem.

  3. Tervezhető költségek: A kivitelező pontos és részletes árajánlatot tud adni a méretkimutatás és a növényjegyzék alapján, amit az építés során illetve a kert átvételekor számon lehet kérni.

  4. A kertépítő felvonulása után azonnal kezdődhet a munka, mert van mihez tartani magunkat (tervrajz), nincs spontaneitás, ötletelés, ami később káros lehet.

  5. Az Önnel többször egyeztetett anyag az Ön elképzeléseit tartalmazza a tervező szakértelmével párosítva.

  6. Egy jó kerttervvel rengeteget spórolhat: Nem fordulhatnak elő pl. olyan hibák, hogy később a növények túlságosan beárnyékolják a helyiségeket vagy kiterebélyesedett ágrendszerükkel akadályozzák a közlekedést.

  7. A rossz helyre, spontán módon épített kerti építmények gyakran széteshetnek vagy helyüket, méretüket, létüket megbánja.

  8. A kivitelezés előtt időben (3-4 hónap) készült kerttervet többször át lehet nézni, “átböngészni”, és a változtatásokról még a kertépítés előtt dönteni.

Várjuk Jelentkezését!

Elérhetőség:

Velkei Dávid

okl. tájépítészmérnök

Mobil: +36-30-639-0559

kerttervezes@hungaroplant.hu

Széchenyi 2020